C-maxi
C-maxi

Vloeronderhoud

Vloeronderhoud moet nooit vergeten worden. Vloeren hebben immers een hoop te verduren. Al is het alleen maar van de vele voeten die er iedere dag opnieuw overheen lopen. Zonder onderhoud zien ze er al snel afgelopen uit. C-Maxi doet meer en onderhoudt door de hele regio Antwerpen vloeren. Zo netjes dat ze wel nieuw lijken!

poetsen van gemeenschappelijke delen

Maak uw vloer uw visitekaartje

Wellicht beseft u dit niet zo, maar vloeren vertellen veel over u als persoon of als bedrijf. Als deze dof beginnen te worden of tekenen van vermoeidheid beginnen te vertonen, geeft dat meer weg over uw huidige gemoedstoestand dan dat u zou denken. Door externe elementen als zonlicht, (regen)water, vuil, wielen, hakken en laarzen kan zelfs de duurste vloer al snel gebreken gaan vertonen, in de vorm van verkleuringen of kale plekken.

Regelmatig en grondig onderhoud van de vloer zorgt ervoor dat de schade die hierdoor veroorzaakt wordt tot een minimum beperkt wordt, of zelfs geheel voorkomen wordt. Extra duurzaam, dus - het bespaart u de kosten van een vroegtijdige vervanging van de vloer. Tegelijkertijd straalt een nette, goed onderhouden vloer een status uit. C-Maxi heeft de technieken, kennis en apparatuur in huis om zelfs de meest afgeleefde vloer weer terug te brengen naar haar gloriedagen.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Vloerreiniging

Na verloop van tijd zal een vloer die vaak en intensief belopen wordt tekenen van vermoeidheid gaan vertonen. Zo kan het te kampen hebben met blootstelling aan zonlicht, (regen)water, vuil, wielen, hakken en laarzen. Dit kan leiden tot verkleuring van de vloer of het ontstaan van zogenaamde kale, doffe plekken. Gelukkig kan C-Maxi u helpen om in korte tijd uw vloer weer te laten stralen.

offer 1

Complexe vloerbehandeling

Zo kunnen wij de volgende werkzaamheden uitvoeren: linoleum vloeren strippen en coaten; vloerbedekking grondig stomen en reinigen; hout en laminaat reinigen en in de was zetten; (natuur)steen opnieuw laten glanzen en voorzien van anti-slip elementen.

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Moderne en veilige apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van ANTWERPEN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Gespecialiseerd in allerlei soorten vloeren

Daarom letten onze ervaren schoonmakers niet alleen op het glanzend schone, maar ook op onderliggende onderhoudskwesties. Wij gebruiken kwalitatieve materialen om uw vloer grondig te behandelen en/of reinigen – en stemmen dit af op uw specifieke wensen en de vereisten van uw vloer.

1
Uw vloer weer laten stralen
14
Complexe vloerbehandeling
16 1
100% tevredenheid gegarandeerd
19
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
11
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
17
Vloer grondig behandelen en reinigen

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×