Uw vastgoed in schone handen

Het beheer van vastgoed kan een behoorlijk ingewikkelde zaak zijn. Gebouwen moeten constant goed onderhouden blijven worden, zowel van binnen als van buiten. Tegelijkertijd dient u tijdig in te springen op de wensen en klachten van gebruikers. Een behoorlijk intensieve klus.

poetsen winkel

Vastgoed en immokantoor assistentie

Het is niet altijd makkelijk om vastgoed in uw portfolio te hebben. Zo moet u zowel de buiten- als binnenkant van een pand representatief houden, terwijl de gebruikers regelmatig berichten sturen met hun klachten en opmerkingen ter verbetering van de functionaliteiten ervan. Af en toe heeft u wellicht het idee dat u veel te veel ballen tegelijkertijd in de lucht moet houden.

Laat ons enkele van die ballen van u overnemen. C-Maxi kan uw ervaren partner in vastgoed onderhoud zijn. Of dit nu woningen, kantoren of ander vastgoed betreft, wij hebben de expertise om het in goede staat te houden en tegelijkertijd de gebruikers tevreden te houden. Nu staan wij ook klaar om u in de hele regio Antwerpen te ontlasten. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.