Tapijt- en meubelreiniging

Ongelukje met een huisdier, kind of lekkage? C-Maxi schiet graag te hulp met professionele tapijt- en meubelreiniging.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

grote schoonmaak

Een schoon tapijt is het halve werk

Tapijt heeft bij veel mensen nog de voorkeur als vloerbedekking in hun woonruimtes. Helaas is het ook de meest kwetsbare én lastigste om schoon te maken. Waar laminaat of tegels nog vrij simpel gesopt kunnen worden, ligt dat bij tapijt een stuk ingewikkelder. Ongelukjes gebeuren snel, en een omgevallen glas wijn of bord avondeten kan al een lelijke vlek veroorzaken.

Na verloop van tijd ziet het er niet meer fris uit. Dan wordt het tijd om de hulp van C-Maxi in te schakelen. Ongeacht de staat van het tapijt, zullen wij erin slagen om het weer als nieuw eruit te laten zien. Door een grondige reiniging met professionele apparatuur kunnen onze tapijtexperts de kleuren weer prachtig helder krijgen, terwijl er geen spoor terug te vinden is van vlekken en verkleuringen. Wij zijn actief in de hele regio Antwerpen

schoonmaakbedrijven c-maxi

Een meubel is om geleefd te worden

Meubels krijgen behoorlijk wat te verduren. Over de jaren heeft dit zijn weerslag op de kwaliteit ervan. Ze kunnen er verweerd, verkleurd of vervormd uit gaan zien. Met name stoffen meubilair valt hieraan ten prooi, waar vloeistoffen en gemorst eten behoorlijk wat schade hebben kunnen aanrichten. Al kan uw plastic, houten of andersoortig meubilair net zo goed aan een degelijke opknapbeurt toe zijn.

Zodra C-Maxi langs geweest is, is de kans groot dat u uw eigen meubels niet meer terug herkend. Niet alleen is dit een stuk representatiever in uw woning of kantoor, ook zult u merken dat u er gelukkiger van wordt. Daarnaast zult u eerder klanten uit durven te nodigen op uw kantoor, of gasten bij u thuis. Gegarandeerd dat de complimenten binnen zullen stromen.