Schoon aan de snelweg

Op zoek naar een expert voor de schoonmaak van tankstations, die u helpt om iedere dag weer honderden reizigers op de weg te houden? C-Maxi staat voor u klaar.

Schoonmaakbedrijven Antwerpen

Even bijtanken tijdens de rit

Een tankstation is niet enkel een plek langs de snelweg waar men benzine of diesel kan tanken. Voor veel mensen is het een momentje rust, even uit de file, of een broodje eten tijdens een lange autorit. Of snel naar het toilet voor het hoognodige. Wat de reden voor hun bezoek ook is, klanten voelen zich pas echt welkom als de omgeving van het tankstation schoon is. Als de toiletruimtes lekker ruiken, en de balies en tafels er hygiënisch uitzien.

poetsbedrijf

C-Maxi als specialist in tankstations

U kunt uiteraard de schoonmaak overlaten aan uw medewerkers. Onze ervaring leert ons echter dat dit niet één van hun favoriete taken is, terwijl zij niet over de specifieke kennis en materialen beschikken. C-Maxi's ervaren medewerkers hebben dit allemaal wel in huis. Gecombineerd met hun professionaliteit en inzet maakt dit ons een specialist in de schoonmaak van tankstations.

Raambewassing Antwerpen

C-Maxi is de beste keuze!

De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn divers. Ons werk is altijd maatwerk, waarbij wij in overleg bepalen wat er gebeuren moet. Zo kiest u onder meer uit:

- dak en gevel reinigen;
- vloeren reinigen en ontvetten;
- ramenwassen;
- kassabonnen aanvullen;
- reclame-uitingen vervangen;
- service bij ijs, sneeuw, storm;
- parkeerplaatsen schoonmaken;
- achtergelaten afval meenemen.