Opgeruimd staat netjes (en verhoogt de omzet)

Waarom het altijd een goed idee is om te investeren in schoonmaak voor uw retail locatie? Simpel. Dit betaalt zich uiteindelijk terug in verhoogde omzet en hogere klanttevredenheid.

schoonmaak winkel

Retail schoonmaak als klantentrekker

Voor en na sluitingstijd begint het echte werk voor uw winkel pas. Dit is het moment dat u de winkel weer gereed maakt voor de komende dag en een nieuwe stroom klanten. Deze klanten wilt u graag verwelkomen in een nette, hygiënische winkel, waar zij zich van nature thuis en veilig voelen. Met deze mindset zijn ze sneller geneigd om langer te blijven en meer geld uit te geven. Dit maakt uw retail schoonmaak zo belangrijk.

poetsen winkel

Laat die stofzuiger maar aan ons over

Een belangrijk besluit voor uw onderneming kan zijn om een ervaren retail schoonmaker in te huren. Dit kan de volgende stap blijken, waarmee u uw handen vrijmaakt voor ander werk. Laat de stofzuiger en stofdoeken maar aan ons over - dan zullen wij er binnen afzienbare tijd voor zorgen dat de winkel er weer stralend schoon uitziet voor u de deuren opent. Wij komen regelmatig langs en slaan geen hoekje en geen rek over. Door goed te zorgen voor uw winkel, zorgt u zelf goed voor uw omzet. Daar doen we het voor.