C-maxi
C-maxi

Restaurant Schoonmaak

Voor een hygiënische restaurant schoonmaak! Waar mensen eten en drinken, dient de hoogst mogelijke hygiënestandaard aangehouden te worden. Dit is meer dan een snelle veegbeurt aan het eind van de avond, of een haastig sopje om het fornuis in de keuken af te nemen. Voor het stralend schoonhouden van een restaurant, café, of andere horeca-gelegenheid moet u bij ons zijn.

poetsbedrijf restaurant

Dagelijks een fris, hygiënisch restaurant

Als eigenaar van een restaurant of café bent u verantwoordelijk voor alles wat er in de horecagelegenheid omgaat. Niet alleen de commerciële kant, maar ook zeker de operationele kant. Wat er in de keuken gebeurt is uw zaak. Net als de kuisheid van het restaurantgedeelte. Toch is er in menig restaurant veel mis wat met het blote oog niet gezien kan worden. Een grondige schoonmaak is het antwoord voor deze hygiëne-vraagstukken.

C-Maxi heeft al veel klanten in de horecasector in de regio Antwerpen. Hier maken wij niet alleen schoon, wij adviseren ook over de juiste schoonmaakplannen en schema's. Zo blijft uw keuken en eetgedeelte hygiënisch schoon en daarmee veilig. Als bonus hoeft u dan ook niets meer te vrezen van een eventuele inspectie. Wij garanderen 100% schoon. Dat is C-Maxi.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Moderne en veiligE apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Onze klantbeoordeling is uitstekend, wat ons één van de marktleiders in ons vakgebied maakt. Daarnaast hebben wij waardes als kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merkt u in onze dienstverlening!

offer 1

Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van ANTWERPEN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Winst maximaliseren

“50% van uw bezoekers zal vroegtijdig vertrekken en niet meer terugkeren als er geen sprake is van een schone en hygiënische omgeving.” Eén enkele negatieve social media recensie kan zwaarder wegen dan de meest lovende waardering. Door voldoende aandacht te besteden aan de schoonmaak van uw keuken en restaurantgedeeltes, zal de klanttevredenheid stijgen. We zullen het laten gebeuren.

offer 1

Klaar voor inspectie

Het is noodzakelijk om risico’s te reduceren. Zo voorkomt u een uitbraak van voedselvergiftiging, verspreiding van ziektes, en negatieve controles door voedsel- en wareninspecteurs. Moeten uw vloeren, tafels, stoelen, aanrechten, schappen, afzuigkappen, wasbakken, toiletten, deurhendels en andere zones professioneel gereinigd worden? Wij kennen de horeca-business en reinigen als geen ander.

offer 1

Gezond en hygiënisch

Het zal geen verrassing zijn dat een goede hygiëne binnen uw restaurant of horecagelegenheid één van de belangrijkste pijlers van klanttevredenheid is. Om nog maar niet te spreken van de desastreuse impact die een hygiëne-incident kan hebben op uw algehele bedrijfsresultaat. We richten ons op dat wat het oog niet kan zien.

17
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
8
Vertrouwd door al onze klanten
11
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
10
100% tevredenheid gegarandeerd
7
Investering die loont
5
Minimaliseer juridische risico’s
15
Schoon en hygiënisch restaurant

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×