Opkuis na renovatie

Na een renovatie kan uw pand eruit zien alsof er een bom ontploft is. Bouwmaterialen, gruis, verfresidu, en nog veel meer afval kan het mooie van de renovatie al snel verstoppen. Of u nu zelf gerenoveerd hebt of dat u aannemer bent die op zoek is naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen om voor uw projecten de broodnodige renovatie schoonmaak uit te voeren: C-Maxi staat voor u klaar.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Schoonmaak renovatie

Zie het schone van de verbouwing

Het schone van de verbouwing is al snel onherkenbaar als uw pand nog onder de stof en vuil zit. Zonde, u wilt immers graag zien wat het eindresultaat is. Of wellicht wilt u het pand snel op de foto zetten voor verkoop of verhuur, of bezichtigingen inplannen. Dan is de vuiligheid u ongetwijfeld ook een doorn in het oog. Zelf schoonmaken is een optie, of laat het doen door professionals.

C-Maxi is een ervaren schoonmaakbedrijf in de regio Gent en West-Vlaanderen die snel en efficiënt uw pand laat glanzen. Wij halen niet alleen losliggend vuil weg, maar verwijderen ook onzichtbaar vuil, zoals stof in de kieren en naden. Daarnaast weten onze schoonmaak experts exact hoe zij te werk moeten gaan bij bouwstof, stucresten, cementsluier, verfresten, en overig bouwvuil. Zo kunt u zorgeloos een prettige, stofvrije oplevering tegemoet zien.

opkuis na renovatie

Lever het best mogelijke project op

U wilt wellicht als expert in de bouwindustrie maar al te graag een bouwproject afronden en daarbij stappen zetten om zo snel mogelijk tot oplevering te komen. Alleen dan kunt u immers uw rekeningen indienen en kosten terughalen. Toch wordt de eerste indruk van (potentiële) klanten vaak vertroebeld door aanwezig vuil of stof. Zonde, want wat u gebouwd heeft is écht heel mooi.

Schoonmaak is niet uw prioriteit, maar wel de onze. Daarom kunnen wij u hier goed bij van dienst zijn. Een opleveringsschoonmaak is voor ons inmiddels routine, waarbij wij exact weten waar op te letten en hoe het pand zo snel en efficiënt mogelijk aan kant te krijgen. Daarnaast springen wij regelmatig bij na een (ver)bouw of renovatie van kantoorruimtes of winkelpanden in Gent en omstreken. Geen deadline is ons te gek, geen klus is ons te groot.

Lees meer op www.c-maxiflyteam.be