C-maxi
C-maxi

Recreatie Schoonmaak

Vertrouw op ons voor de recreatie schoonmaak. Zodra mensen een dagje uit gaan in de regio Antwerpen, willen ze dit zonder enige zorgen kunnen doen. Binnen de recreatie-sector is uw klant dan ook altijd koning. Om hen te vermaken of goed te laten ontspannen, doen u en uw personeel er dan ook alles aan om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit gaat het beste in een nette, schone omgeving. Laat dit nu net de expertise van C-Maxi zijn.

Schoonmaak garage

Pret in een prettig schoon park: Schoonmaak pretparken

In een pretpark komt men om plezier te maken of met het gezin te ontspannen. Vaak is het hier behoorlijk druk, wat helaas ook het bijbehorende afval met zich meebrengt. Dit kan de aanblik van uw park behoorlijk verpesten. Zonde, want u wilt immers dat men een onbezorgd dagje uit beleeft. Een goede schoonmaakpartner zou dus een uitkomst zijn.

C-Maxi is actief in de pretpark schoonmaak in de regio Antwerpen. Daarbij streven wij een volledige ontzorging na, waarbij wij ook al het benodigde apparatuur en schoonmaakmiddelen meebrengen. Zo heeft u absoluut geen omkijken naar de schoonmaak, terwijl u zich wel altijd verzekerd weet van een glanzend schoon park. Laat de positieve recensies maar binnenstromen!

poetsbedrijf uit Antwerpen

Schoonmaken voor de massa: Schoonmaak stadions

Op een plek waar veel mensen samenkomen, kan het soms behoorlijk vuil worden. Zeker als het een evenement in een stadion betreft, waarbij mensen veel eten en drinken consumeren en massaal gebruik maken van de toiletvoorzieningen. Na zo'n evenement is het dan ook vaak lastig in te schatten waar u precies moet beginnen met de opkuis, vooral als er de volgende dag alweer een ander evenement gepland is.

Dan is het goed te weten dat u op C-Maxi aankunt. Een betrouwbaar schoonmaakbedrijf dat jarenlange ervaring heeft in de schoonmaak van stadions door heel België. Ons team weet exact waar te starten en hoe uw stadion in zo kort mogelijke tijd weer helemaal aan kant te krijgen. Daarbij focussen wij extra op de sanitaire voorzieningen en horeca stands, waar hygiëne extra belangrijk is. Zo kunt u het stadion de volgende dag weer met een gerust hart vol laten lopen!

Schoonmaak van uw vakantiewoningen

Opgeruimd op vakantie: Schoonmaak bungalowparken

Op vakantie willen we echt even helemaal weg zijn. Niets hoeven, vooral niet de dagelijkse klusjes en beslommeringen. Uw gasten van een bungalowpark of vakantiepark verwachten dan ook dat alles voor hen geregeld wordt, zodat zij van hun vakantie kunnen genieten. De schoonmaak van hun gehuurde bungalow of vakantiehuisje valt daar zeker onder. De hygiëne van de voorzieningen valt zeker ook onder de factoren die de uiteindelijke beoordeling bepalen.

Die schone badkamers, keukens en slaapruimtes zijn binnen handbereik met de service van C-Maxi. Met onze ervaring in de schoonmaak van vakantiewoningen kunt u erop vertrouwen dat wij de volledige schoonmaak uit handen nemen. Daarbij brengen wij onze eigen schoonmaakmiddelen en materialen mee. U zult het resultaat van uw vertrouwen in ons gegarandeerd terugzien in de klanttevredenheid. Plus, onze schoonmakers werken efficiënt en professioneel, waardoor een schone bungalow spoedig weer aangeboden kan worden aan nieuw incheckende gasten.

schoonmaak bioscoop

Klaar voor de volgende show / Schoonmaak theaters en bioscopen

Tijdens drukke momenten in theaters en bioscopen is er u veel aan gelegen om de handen van uw personeel vrij te maken. Zij zijn al druk genoeg met het begeleiden van gasten en het ondersteunen van de shows. De schoonmaak schiet er dan nog wel eens bij in. Dat terwijl uw gasten wel veel waarde hechten aan een schone stoel, hygiënische toiletten en een niet-plakkende vloer waar de etensresten van een vorige gast nog op liggen.

Sowieso is de schoonmaakdienst niet favoriet onder uw medewerkers. Doe hen en uzelf een plezier en neem een professioneel schoonmaakbedrijf in de arm. C-Maxi maakt met veel plezier en liefde schoon in de regio Gent en West-Vlaanderen. Het verschil wat dit maakt ziet u terug in uw bioscoopzaal of theaterruimte.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Betrouwbaarheid en professionaliteit

Onze klantbeoordeling is uitstekend, wat ons één van de marktleiders in ons vakgebied maakt. Daarnaast hebben wij waardes als kwaliteit, betrouwbaarheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. En dat merkt u in onze dienstverlening!

offer 1

Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van ANTWERPEN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Flexibel schoonmaakbedrijf

Wij zorgen ervoor dat wij noch uw klanten, noch uw personeel voor de voeten lopen. Ook passen wij onze activiteiten en werktijden aan op uw specifieke vraag. Of u nu op zoek bent naar een extra schoonmaakhandje in drukke (vakantie)periodes, of graag een structurele oplossing wilt voor de regelmatige opkuis van uw recreatiegelegenheid. C-Maxi staat voor u klaar!

offer 1

Schoonmaak met een glimlach

In alles wat we doen, hanteren we het motto ‘schoonmaak met een glimlach’. Snel, effectief en gastvrij dragen wij zorg voor afvalverzameling, sanitair schoonmaak, kantoorreiniging, aanveeg werkzaamheden en nog veel meer. Ultieme ontspanning en vermaak in een nette omgeving – dat kunnen we u beloven.

offer 1

Recreatie schoonmaak

Of u nu op zoek bent naar een schoonmaakpartner voor regelmatige opkuis van een pretpark, stadion, theater, bioscoop, evenementenhal, of een andere recreatieplek. Bij C-Maxi bent u altijd aan het goede adres als u een uitmuntende beoordeling van uw gasten wenst op het gebied van reinheid en hygiëne.

19
Schoonmaken is een vak
11
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
10
100% tevredenheid gegarandeerd
12
Wij passen ons aan aan uw behoeften
19
Betrouwbare en effectieve partner
15
Professionele recreatie-schoonmaak

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×