Wat betekent hygiëne in de 1,5 meter samenleving?

Veel gebouwen zijn vanwege het coronavirus minder in gebruik. Niet iedereen weet dat het risico op besmetting dan fors groter wordt.

Hoe we
het doen

reiniging en desinfectie

De voordelen van een grote schoonmaak, juist nu

Sommige grote schoonmaak zullen wellicht uw pet te boven gaan. Of misschien weet u wel hoe u dit moet aanpakken, maar heeft u er geen tijd of energie voor. Dan is het goed om dit uit te besteden aan een ervaren partij die u deze klus uit handen kunt nemen.

Voor een professionele reiniging en desinfectie bent u bij C-Maxi aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen flexibel en snel inzetbaar, ook brengen onze medewerkers veel specialistische kennis met zich mee om iedere taak perfect te klaren. Ook voor een grondige desinfectie, waarbij potentiële ziektekiemen, plagen en pesten aangepakt worden, kunt u op onze deskundigheid vertrouwen.

Corona schoonmaak

Veel bedrijven grijpen de coronacrisis aan om het groot onderhoud vervroegd te laten uitvoeren. ‘

Als er aanpassingen komen in de regels is ons gebouw gelijk klaar voor gebruik’

“In de strijd tegen het coronavirus is hygiëne van groot belang. Vaker en grondiger schoonmaken kan daarbij helpen. Denk aan sanitair of contactpunten bijvoorbeeld. Of het verstrekken van voorgeïmpregneerde doeken, zodat medewerkers zelf hun flexibele werkplek kunnen reinigen aan het einde van de dag. We denken echter ook dat het belangrijk is om het gezonde verstand te blijven gebruiken. Desinfecteren is vaak niet nodig. We moeten goed nadenken over de noodzaak en implementatie van extra schoonmaak. De veiligheid van onze eigen mensen moet ook gegarandeerd worden.”

Heeft u interesse in onze diensten of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan willen wij u van harte uitnodigen om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail, of met het contactformulier op deze site. Binnen 24 uur kunt u een reactie verwachten.