C-maxi
C-maxi

Praktijkruimte Schoonmaak

Wij helpen u bij de praktijkruimte schoonmaak. Zieke of zwakke mensen zijn vaak erg vatbaar voor ziektekiemen. Daarom is hygiëne in uw medische praktijk van absoluut levensbelang. Dit nemen wij enorm serieus. Graag helpen wij u om uw zorg nog beter te maken.

bed-en-breakfast schoonmaak

Schoonmaak experts in de gezondheidszorg

U bent een expert in de gezondheidszorg. Zieke of zwakke patiënten zijn bij u in veilige handen. Daarbij bent u zich altijd bewust van het belang van een goede hygiëne. Immers kan enkele ziektekiem al behoorlijke schade aanrichten, om nog maar niet te spreken van de opgetrokken wenkbrauwen van patiënten als zij ergens in uw praktijk vuil of stof zien.

Gelukkig zijn wij experts in de schoonmaakzorg. Onze ervaren en betrouwbare schoonmakers weten als geen ander hoe zij ruimtes moeten desinfecteren en opruimen, zodat u ook de volgende patiënten weer in een veilige, schone omgeving kunt ontvangen. Alles om de tevredenheid van de patiënt te waarborgen, daar draait het immers allemaal om!

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Moderne en veiligE apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf van GENT, WEST-VLAANDEREN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Gent, West-Vlaanderen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van ANTWERPEN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Medische schoonmaakpartner

Bij het uitoefenen van uw medisch beroep zult u er altijd naar streven om de gezondheid van uw patiënt te bevorderen. Om u in staat te stellen om uw beroep zo zorgeloos en veilig mogelijk uit te oefenen, bieden wij ons aan als gespecialiseerde partner voor de reiniging van medische ruimtes. Zo kunt u uw handen vrijhouden voor alle dringende zaken binnen uw praktijk, in de wetenschap dat u altijd in een schone en hygiënische ruimte uw patiënten te woord kunt staan en kunt behandelen.

offer 1

Hygiënisch schone praktijkruimtes

Wij nemen uw (beroeps)specifieke wensen mee in een persoonlijk schoonmaakplan dat tot doel heeft u deze zorg uit handen te nemen. Zo maken wij uw praktijk fris en hygiënisch schoon op een moment dat het u uitkomt. In overleg bespreken we waar, wanneer en hoe u ons wilt inzetten – op een moment dat het u goed uitkomt en het tot geen oponthoud leidt binnen uw praktijk.

offer 1

Hygiëne van vitaal belang

Nergens is hygiëne zo belangrijk als in uw praktijk. Dit valt of staat bij het bieden van een schone, veilige ruimte waarin u uw patiënten kunt onderzoeken en behandelen. Ook wilt u voorkomen dat eventuele ziektekiemen zich in uw pand vestigen en zich zo kunnen verspreiden naar derden. C-Maxi snapt hoe belangrijk het bieden én bijhouden van hygiënisch schone praktijkruimtes is.

10
100% tevredenheid gegarandeerd
17
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
11
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
11
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
15
Ervaring en betrouwbaarheid
19
Schoonmaak op maat
3
We kennen medische reiniging

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×