C-maxi
C-maxi

Parkeergarage Schoonmaak

Wij helpen u bij de parkeergarage schoonmaak. Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen zich het veiligst voelen in een nette, schone parkeergarage. Hier laten zij met een geruster hart hun auto achter dan in een plek vol afval en onaangename luchtjes. Het investeren in de schoonmaak betaalt zich dus dubbel en dwars terug.

schoonmaak appartementen

Parkeer uw garage-opkuis bij C-Maxi

De parkeergarage of parkeerplekken zijn notoire vuile omgevingen. Maar weinig mensen zullen zich hier prettig voelen. Niet alleen nemen de auto's veel vuil mee, ook laten de bestuurders soms hun afval liggen en zijn er overal sporen van olievlekken en andere vloeistoffen te vinden. In de extreemste gevallen lijken sommige mensen uw parkeergarage zelfs een publiek toilet te vinden.

Om er toch voor te zorgen dat mensen zich prettig voelen in de omgeving, is een regelmatige opkuis van uw garage een must. Dan is het goed te weten dat er een gespecialiseerd bedrijf actief is in de regio Antwerpen C-Maxi heeft niet alleen de juiste machines en juist getrainde mensen, ook bezitten wij een gezonde dosis inzet en enthousiasme. Parkeer uw schoonmaakklus bij ons, dan maken wij uw garage stralend schoon.

Raambewassing Antwerpen

Een schone parkeergarage betaalt zichzelf terug

Bij het grondig reinigen van een parkeergarage komen verschillende specialismen samen. Denk hierbij aan een specialisme in ramen, vloeren, wanden en apparatuur - waaronder betaalapparatuur, slagbomen en liften. Deze kunt u bij C-Maxi allemaal onder één dak terugvinden, waardoor wij alles snel en efficiënt voor u kunnen regelen.

Ook werken wij met innovatieve en specialistische schoonmaaktechnieken, om u te verzekeren van de meest hygiënische oplossing. Daarbij gebruiken wij high-tech apparatuur en smart cleaning methoden. We zijn actief in heel België, dus ook in de regio Antwerpen, en werken met gemotiveerd en sociaal personeel.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Moderne en veilige apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

Grondige schoonmaak parkeergarage

C-Maxi beschikt over de juiste machines en mensen met de juiste training om uw parkeergarage er binnen no-time blinkend en veilig uit te laten zien. Dit betreft zowel de parkeerkelder zelf als de ingangen, opgangen, en trappenhuizen. Hierdoor zal de indruk die uw bezoekers van u hebben ook smetteloos zijn!

offer 1

Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van ANTWERPEN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Flexibel schoonmaakbedrijf

Wij zorgen ervoor dat wij noch uw klanten, noch uw personeel voor de voeten lopen. Ook passen wij onze activiteiten en werktijden aan op uw specifieke vraag. Of u nu op zoek bent naar een extra schoonmaakhandje in drukke (vakantie)periodes, of graag een structurele oplossing wilt voor de regelmatige opkuis van uw recreatiegelegenheid. C-Maxi staat voor u klaar!

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

19
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
3
Grote opkuis van uw parkeergarage
11
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
12
Wij passen ons aan aan uw behoeften
10
100% tevredenheid gegarandeerd

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×