C-Maxi to the max!

Al langer voorzien wij bedrijven, instanties en particulieren van frisse energie. Sinds kort doen wij dat ook letterlijk, door de schoonmaak van oplaadpunten, laadpalen en oplaadstations in de regio Antwerpen

poetsbedrijf Antwerpen

Verduurzamen met hulp van C-Maxi

Eén van onze nieuwste specialiteiten is de schoonmaak van elektrische laadpalen en andere oplaadstations. Door de explosieve groei van de elektrische voertuigen op de snelwegen van België is er steeds meer vraag naar regionale oplaadpunten. Deze staan inmiddels overal in steden en in parkeergarages, waar veel mensen er dankbaar gebruik van maken.

Dit intensieve gebruik betekent wel dat ze snel vuil worden. Feit is dat vuile laadpalen sneller kapot gaan of mankementen kunnen vertonen. Daarom is het belangrijk dat ze regelmatig door experts schoongemaakt worden. Wij bij C-Maxi hebben zulke experts in huis, die voorzien zijn van de juiste kennis om laadpalen grondig schoon te maken.

Schoonmaakbedrijf Antwerpen Haven

We leveren de energie waarmee u vooruit kunt

Onze schoonmaak experts weten goed hoe de laadpalen functioneren en gebouwd zijn. Verder beschikken wij als ervaren schoonmaakbedrijf over de juiste reinigingsmiddelen en materialen. Dit alles zorgt ervoor dat wij laadpalen, laadstations en oplaadpunten in optimale staat kunnen houden. Hierbij desinfecteren wij ook de oppervlakken en onderdelen die regelmatig aangeraakt worden.

Door samen te werken met C-Maxi verzekert u zich van samenwerking met een landelijk bekend en erkend schoonmaakbedrijf. Wij werken samen met onze klanten om tot een uniek plan te komen dat de optimale meerwaarde voor u biedt. En dat er uiteraard voor zorgt dat uw elektrische voertuigen altijd vol energie blijven!