opkuis appartement of opkuis woning

Soms is een woning of appartement zo vuil dat er simpelweg geen doorkomen meer aan is. Wellicht heeft u (tijdelijk) een woning verhuurd en daar onverhoopt een vreselijke bende aangetroffen. Of is er iets voorgevallen dat tot een dusdanige puinhoop geleid heeft dat u het liever uitbesteedt aan experts.

Wij zijn C-Maxi schoonmaakbedrijf. De experts in schoonmaak die u zoekt om uw woning weer snel aan kant te krijgen.

Sterk in het opkuis van appartement en opkuis woning

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

grondige schoonmaak appartementen

Voor de grondige opkuis schoonmaak of ontruiming

Bij de grondige schoonmaak of ontruiming van een woning in de regio Antwerpen gaan wij altijd stapsgewijs te werk. Door onze heldere blik en frisse moed kunnen wij zo iedere klus aan, ongeacht de omvang. Eerst bekijken wij de situatie ter plekke, alvorens wij een plan opstellen. In de meeste gevallen begint dit met een ontruiming en het wegwerpen van eventueel achtergebleven afval in de woning. Wat volgt is een zeer grondige schoonmaak, met extra aandacht voor sanitair, vloeren, ruiten en de keuken.

Eventueel kunnen er daarnaast nog 'extra' werkzaamheden nodig zijn, die per woning kunnen verschillen. Denk hierbij aan nicotineaanslag op de muren, nadat er binnen langdurig gerookt is. Of wellicht keukengerei wat zoveel heeft moeten doorstaan dat u er eerder aan denkt het weg te werpen. Ook in deze situaties helpen wij u graag, met oplossingen als intensieve cleaning of verwijdering van nicotineaanslag.

C-Maxi schoonmaakbedrijf sterk in Vlaanderen, sterk voor het opkuis van u appartement.
C-Maxi poetsbedrijf sterk in heel België , ook sterk in het opkuis van woning

onderhoud van gebouwen

Wij helpen u aan een frisse start

Alhoewel de regel is dat een woning na verkoop redelijk proper wordt opgeleverd, is dit in de praktijk helaas vaak nog wel eens anders. Voorgaande bewoners kunnen bijvoorbeeld gedacht hebben dat de badkamer niet gekuist hoeft te worden, of laten etensresten of huisdierharen achter in de vloerbedekking. Niet direct een fijne, frisse start.

Gelukkig kunnen wij u wel deze frisse start bezorgen. Nadat onze schoonmaak experts langs geweest zijn, voelt het alsof de woning nagenoeg nieuw is. Geen spoor meer te bekennen van haar vorige bewoners, alles is nu klaar om een thuis te worden voor u en uw gezin. C-Maxi, hét schoonmaakbedrijf in de regio Antwerpen, neemt al het schoonmaakwerk uit handen. Zo hoeft u zich enkel te focussen op de verhuizing.

C-Maxi schoonmaakbedrijf uit Vlaanderen sterk in het schoonmaken en poetsen van u gebouw.

schoonmaak na overlijden

Een goed einde van de verbouwing

Een verbouwing aan een nieuwe of bestaande woning levert behoorlijk wat vuil op. Bouwstof krijgt u maar moeilijk weg, net zoals de lagen cementsluier rond uw tegels of sanitair. Dan is het goed te weten dat C-Maxi's schoonmaakexperts graag te hulp schieten bij deze allerlaatste stap alvorens u in de woning kunt trekken. Na de professionele schoonmaakbeurt weet u zeker dat bouwstof, stucresten, verfresten en overig bouwvuil geen plek meer heeft in uw nieuwe woning.