C-maxi
C-maxi

Onderwijs Schoonmaak

Onderwijs schoonmaak van de bovenste plank. In een tijd waar veel eisen gesteld worden aan de kwaliteit van het onderwijs, spreekt het voor zich dat dezelfde hoge eisen gelden voor de hygiëne en frisheid van het schoolpand. Leerlingen leren immers het beste in een veilige, frisse omgeving. Dat snappen wij maar al te goed.

Onbelemmerd lesgeven en zonder zorgen kunnen leren. Daar doen wij het voor.

poetsbedrijf Antwerpen

Excellent schone scholen in Antwerpen

Onze kinderen leren het beste in een nette omgeving, zonder al te veel afleidingen of rommel. Toch is het vaak een enorme klus om een onderwijsinstelling netjes te houden, zeker als er iedere dag weer soms honderden leerlingen door de gangen lopen. Zeker na de lunch kan het er af en toe behoorlijk vuil uitzien en kunt u met de handen in het haar zitten.

Met C-Maxi werkt u echter toe naar een excellent schone school in de regio Antwerpen. Wij missen geen leeg flesje in de hoek of prop papier in de hoek. Onze betrouwbare medewerkers passen moderne technieken toe om uw schoolpand zo snel en efficiënt mogelijk schoon te krijgen. Alleen dan kunt u immers het beste onderwijs bieden.

SCHOONMAKBEDRIJVEN BELGIE

Kinderen moeten van de grond kunnen eten

Onder onze klantenkring bevinden zich zowel grote onderwijsinstellingen voor vervolgonderwijs als instellingen die zich bezighouden met de allerjongsten. Ook voor peuterscholen en kinderdagverblijven is hygiëne enorm belangrijk. Kleine kinderen kruipen over de vloeren en raken alles aan, waarna zij hun handjes weer in hun mond stoppen. Wij zorgen ervoor dat zij dit in een veilige, hygiënische omgeving kunnen doen.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf van ANTWERPEN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Antwerpen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

offer 1

Reiniging aangepast aan uw lesschema

Lokalen en gemeenschappelijke ruimtes worden vaak en volop gebruikt, op wisselende tijden van de dag. Wij stemmen ons schoonmaakrooster perfect af op uw les- en pauzetijden. Wij werken samen met u aan het realiseren van een excellent schone school.

offer 1

Een schone school – betere reputatie

Als iemand voor het eerst een gebouw binnenloopt, zal deze eerste indruk bepalend zijn voor hun definitieve oordeel. Dit geldt ook voor uw (toekomstige) docenten, studenten en hun ouders. C-Maxi snapt dat schoonmaken verder gaat dan enkel schoonmaken alleen. Meerdere C-Maxi-vestigingen zorgen ervoor dat uw school de hele dag schoon is.

offer 1

Voorkom ziektegolven

Zodra één kind ziek wordt, ontstaat er vaak een soort domino-effect waarbij zijn of haar klasgenoten en begeleiders ook besmet raken. Dit leidt tot de befaamde ziektegolven op scholen en kinderdagverblijven. Wij richten onze aandacht op vloeren, plinten, sanitair en speelgoed – en kunnen tijdens ziektegolven extra uren draaien om een grondige reiniging uit te voeren.

offer 1

Comfortabel en aangenaam onderwijsgebied

Kinderen en jongvolwassenen presteren beter in een schone, frisse omgeving. C-Maxi begrijpt dat iedere leerling recht heeft op een schone tafel, waar zij ongehinderd kunnen leren en ontspannen. Wij bezorgen u een hygiënisch schone school.

offer 1

Veiligheid STAAT VOOROP

Zeker omdat (kleine) kinderen vaak op de grond spelen en veel spullen aanraken – of het liefst in hun mond stoppen – is het risico groot dat zij een bacterie of infectie oplopen. C-Maxi zorgt ervoor dat het aantal zieken in de kinderopvang tot een minimum beperkt wordt.

11
Het #1 beoordeeld schoonmaakbedrijf
12
Flexibiliteit en beschikbaarheid
13
Vergroot je reputatie
15
Geen ziekte domino-effect
19
Betere prestaties in schone omgeving
3
Gezonde en veilige omgeving voor kinderen

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×