C-maxi
C-maxi

Onderhoud gemeenschappelijke delen

Er komt meer kijken bij het onderhoud van gemeenschappelijke delen van verschillende soorten panden, van appartementencomplexen tot woongemeenschappen, dan u denkt. Wij weten hier gelukkig alles van. Meer dan schoonmaak alleen.

Schoonmaak bureaus

Gemeenschappelijke delen als uithangbord

Er zijn allerlei redenen waarom u graag wilt dat de gemeenschappelijke delen van uw vastgoed goed onderhouden worden. Als het uw eigen woning of kantoor is, wilt u graag zelf comfortabel leven en werken. Maar ook als het een onderdeel van een vastgoedportefeuille betreft, wilt u graag deze investering bewaken en waar mogelijk nieuwe klanten of bewoners aantrekken.

C-Maxi weet hoe belangrijk het is om uw gemeenschappelijke delen representatief te houden. Wij werken samen met de eigenaar en bewoners. Zo wordt iedereen tevreden gesteld. Het pand ziet er van binnen en buiten tip-top uit, waardoor het met recht uw visitekaartje wordt. Door de hele regio Antwerpen maken wij al gemeenschappelijke delen schoner en leefbaarder!

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

offer 1

Bewoners als opdrachtgevers

Bewoners vertellen ons wat zij willen. Wij werken aan schoonmaak van gemeenschappelijke ruimtes, zoals galerijen, portieken, entreehallen, trappenhuizen, liften. Ook bieden wij schoonmaak van containerruimten (inclusief schoonspuiten containers en vuilafvoer). Tenslotte kunnen wij een service host inzetten, die naast zijn reguliere werkzaamheden ook de rol van huismeester en receptionist kan vervullen.

offer 1

Panden schoonmaken

Wij werken niet alleen voor bedrijven en grote opdrachtgevers. Ook maken wij graag onze handen vuil voor particuliere opdrachtgevers. Zo kunt u ons inschakelen voor het opkuisen van privé-eigendom en gedeelde ruimtes in appartement- en wooncomplexen. Vastgoed is ons niet vreemd, en graag zijn wij u en uw (mede)bewoners. Nooit meer frustraties over vuile liften of entreehallen!

offer 1

Korte communicatielijnen

Persoonlijk contact met u als opdrachtgever en korte communicatielijnen vormen bij ons de basis voor een heldere samenwerking. We zijn er altijd wanneer u ons nodig hebt. We volgen uw vereisten en regels.

offer 1

Waarde van uw pand

Het schoonmaken van diverse soorten panden, van appartementscomplexen tot woongemeenschappen, is een vak apart. Of het nu uw privé-eigendom betreft of een uitgebreide vastgoedportefeuille, wij snappen dat dit een speciale aanpak vereist. Wij helpen u mee de waarde en uitstraling van uw pand te bewaken.

offer 1

Moderne en veiligE apparatuur

Wij brengen onze eigen hoogwaardige apparatuur en schoonmaakmiddelen mee. Deskundig personeel, in-house opgeleid en getraind in schoonmaaktechnieken. Geen gekraste oppervlakken van computerapparatuur, verkleurd meubilair of beschadigde vloeren.

offer 1

#1 best beoordeeld schoonmaakbedrijf van GENT, WEST-VLAANDEREN en omstreken!

C-Maxi heeft over de laatste jaren een reputatie opgebouwd als één van de meest gewaardeerde en aangeprezen schoonmaakbedrijven in Gent, West-Vlaanderen en omstreken. Wij snappen het belang van werken in een heerlijk frisse omgeving. En schoonmaken kunnen wij als geen ander!

8
Tevreden over het pand
14
Gemak van regelmatige schoonmaak
6
100% tevredenheid gegarandeerd
7
Bewaak uw woningwaarde en -uitstraling
17
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken
11
Deskundig personeel en schoonmaaktechnieken

Bekijk onze schoonmaak-diensten

C-maxi Testimonials

C-Maxi klant worden, we geven goed redenen

Laat u inspireren en volg ons:

8 Feb
éénmalige schoonmaak

Tony’s Chocolonely en C-Maxi schoonmaakbedrijf Antwerpen

19 Feb
éénmalige schoonmaak

Schoonmaakexpert meneer Maxi, Geeft Vijf schoonmaak tips over desinfectie van woning

29 Jan
éénmalige schoonmaak

Nieuwe samenwerking met Eutraco

logo contact footer
Correspondentie Adres

C-Maxi
Schoonmaakbedrijf Antwerpen
Gallifortlei 4 bus 192,
2100 Antwerpen

Shape2
Phone

03 63 63 111

contact icon ring
24 / 7 Phone

0470 63 63 11

Shape3
E-mail us

info@c-maxi.be

Shape6
VESTIGINGSADRES

Antwerpen Centrum
Meirbrug 1,
2000 Antwerpen

Shape7
BEZOEKADRES

Komiteitstraat 46-52
(Merksem) Antwerpen

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

contact icon

Plan uw afspraak

C-Maxi komt naar je toe….
contact icon

WhatsApp

NEEM CONTACT OP
contact icon

Stel uw vraag?

ADVIES OP MAAT....
contact icon

Neem direct contact met ons op

Bel ons
our partners

vraag hier direct uw
schoonmork offerte aan

WHATSAPP AFSPRAAK
IN PLANNEN
OFFERTE
OP MAAT
×