Groenverzorging

Een gezond bedrijf heeft het vaak over 'groen'. Ze werken 'groen', de winstcijfers zijn 'groen'... en u wilt uiteraard ook dat uw kantoor deze welvarendheid onbewust uitstraalt. Een simpele manier om dit te doen is door het eigen groen. Mooie binnenplanten en een goed onderhouden plantsoen is het halve werk. Vertrouw op C-Maxi om uw kantoor in de regio Antwerpen te 'vergroenen'.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Groen onderhouden

Groene omgeving voor blije mensen

De groenverzorging in een bedrijf schiet er veel te vaak bij in. Iedereen kan wel een moment opnoemen waarbij zij een bedrijf inliepen om er dode planten en treurige bruine kantoortuinen aan te treffen. Niet bepaald een mooi visitekaartje. Toch is de tijd en energie er vaak niet om de kantoortuin, patio, binnenplanten en ander aanwezig groen goed aan te pakken.

Enorm zonde. Ook omdat het wetenschappelijk bewezen is dat meer groen op een werkplek mensen gelukkiger en gezonder maakt. Zelfs ziekte uitval kan verlaagd worden door de aanwezigheid van gezonde, vrolijke planten. Gelukkig hoeft u niet zelf die groene vingers te hebben of een spoedcursus tuinieren te volgen. Dit heeft C-Maxi al voor u gedaan, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Tuinman gezocht

C-Maxi als uw enthousiaste tuinman

C-Maxi heeft een speciaal team van getrainde medewerkers klaarstaan die volledig op de hoogte zijn van de laatste ins en outs van plantenonderhoud en groenverzorging. Zij komen graag langs om met hun groene vingers uw kantoortuin, patio of binnenplanten te transformeren. Hun unieke kennis en kwaliteiten helpen u daarbij om de beste inschatting te maken voor welk groen geschikt is voor uw ruimtes.

Om de groenverzorging volledig uit handen te nemen en u hierin te ontzorgen, komen zij regelmatig langs om al het groen in en om uw kantoor te verzorgen. C-Maxi staat in de omgeving Antwerpen alom bekend als een betrouwbare, professionele en ervaren partner voor uw schoonmaak- en onderhoudsklussen. Daarom weet u zeker dat uw planten bij ons in zeer goede handen zijn; en kunt u vertrouwen op onze kennis in andere vakgebieden om u ook elders van dienst te kunnen zijn.