Glasbewassing

Glasbewassing is meer dan alleen een schoonmaakactiviteit. Door schone ramen ziet uw pand er van buitenaf netter en glanzender uit, terwijl iedereen aan de binnenkant geniet van het onbelemmerde uitzicht en extra lichtinval.

Glasheldere ramen bieden een nieuw perspectief op de wereld én geeft de wereld een nieuw perspectief op uw pand. C-Maxi reinigt al geruime tijd ramen in Antwerpen. Word u onze volgende tevreden klant?

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

Poetsen van bureau's

Schone ramen als visitekaartje

Een schoon raam maakt gelukkig. Dat is altijd onze filosofie geweest. Hoe druk u ook bent, u pauzeert altijd wel enkele momenten om naar buiten te staren. Als dit gebeurt door een kraakhelder raam, levert dit meer geluk op dan wanneer u tegen vuil, beduimeld glas aankijkt. Ook zult u merken dat het binnen groter én lichter lijkt na een goede ruitenbewassing.

Het is niet alleen prettiger voor het aanzicht, ook gaan ramen en kozijnen die regelmatig gewassen worden langer mee. Vuil en zand leiden immers eerder tot schade en oneffenheden. De glasbewassing-experts van C-Maxi zijn ook gevestigd in de regio Antwerpen, waar zij met hun unieke kwaliteiten en speciale opleidingen snel en effectief te werk gaan. Van tevoren bepalen wij in overleg hoe wij aan de slag gaan: de 'traditionele' wijze of het tuckerpoolsysteem, wat werkt met telescoopbewassing met osmose water. Deze laatste methode is erg geschikt voor glasbewassing op hoogte.

C-Maxi poetsbedrijf sterk in het onderhouden van gebouwen.

schoonmaak van kantoren

Gevelreiniging in combinatie met glasbewassing

Wellicht komt u wel eens aan bij uw pand in de regio Antwerpen, en merkt u dat u met een treurig gezicht tegen de gevel opkijkt. Door vuil, zand en stof is deze immers lang niet meer wat het ooit had moeten zijn. Gelukkig kunt u dan de hulp van C-Maxi inroepen. Binnen ons totaalpack laten wij de gehele voorkant van uw pand weer stralen, door middel van glasbewassing, gevelreiniging en de verwijdering van spinnenwebben en overig vuil.

Aangezien wij alle werkzaamheden tegelijkertijd uitvoeren, bent u dus flink voordeliger uit. Ook kunnen wij afspreken dat wij regelmatig langs blijven komen voor een goede glasbewassing, reiniging van de kozijnen, en professioneel onderhoud aan uw gevel. Het resultaat zal iedereen opvallen: een glanzende voorgevel zonder vuiligheden of verkleuringen.

C-Maxi Schoonmaakbedrijf sterk in poetsen van kantoren en bureau's