Schoonmaak evenementen

Het meerendeel van mensen dat uw evenement bezoekt, besluit al na enkele minuten of het de moeite van hun tijd waard is. Laat dit het dan ook zijn.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

C-Maxi poetsbedrijf uit Antwerpen

Specialisten in evenementenschoonmaak

Een belangrijke tak in de schoonmaaksport is de schoonmaak van evenementen. Na voorgaande klussen voor sportevenementen, popconcerten en diverse beurzen en bijeenkomsten, zijn wij ervan overtuigd dat onze specialiteit hier ook ligt. Of het nu een ATP-tennistoernooi is, een World Tour golftoernooi, of een industriële beurs. In Antwerpen. Wij rollen onze mouwen op en gaan voor u aan het werk!

Bezoekers moeten met een goed gevoel naar huis gaan. Uiteraard wordt dit in grote mate bepaald door de inhoud van het evenement, al speelt ook de omgeving - bewust of onbewust - een belangrijke rol. Wij kunnen u onze hulp bieden in het opruimen en schoonmaken van de ruimte, zodat u het positieve effect dat dit op de bezoekers heeft kunt ervaren.

schoonmaak beurzen

Haastige spoed is zelden goed

Het is menselijk om direct na binnenkomst, waar dan ook, onze mening klaar te hebben. Dit geldt ook zeker voor evenementen. Nog voor er een spreker, entertainer of sporter is verschenen, kunt u al 1-0 achterstaan als de eerste indruk men niet bevalt. Voor een groot stuk hangt de eerste indruk af van hoe netjes het eruit ziet. Een onzorgvuldige of gehaaste schoonmaak is direct zichtbaar.

C-Maxi doet niet aan haastwerk. Wij gaan altijd zorgvuldig te werk. Daarom kunt u op ons vertrouwen voor de schoonmaak van uw evenement in de regio Antwerpen. Of het nu voorafgaand aan een evenement is, of een tussentijdse schoonmaak tijdens het evenement, of de schoonmaak achteraf. Wij staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft. Dat is de service van C-Maxi.