Bed en breakfast

Om als bed en breakfast voldoende boekingen te krijgen, zult u al snel leren dat gasten erg veel op een enkel punt letten. De hygiëne van de kamers en ruimtes die u verhuurt, is zonder twijfel bepalend voor uw succes.

Laat niets aan het toeval over. Kies voor vakmensen uit de regio Antwerpen om uw hotel of pension schoon te maken.

https://www.c-maxi.be/wp-content/uploads/2020/03/q.svg

Hoe we
het doen

poetsen winkel

Bed en breakfast in perfecte staat

Om als bed en breakfast voldoende boekingen te krijgen, zult u al snel leren dat gasten erg veel op een enkel punt letten. De hygiëne van de kamers en ruimtes die u verhuurt, is zonder twijfel bepalend voor uw succes. Mensen zullen bij een propere kamer en met name badkamer al sneller geneigd zijn tot positieve feedback én u later opnieuw bezoeken.

Daar gaat het immers om. Goede recensies en terugkerende klanten. Beide wint u met een goede hygiëne.

Wij snappen echter ook dat uw bed en breakfast meer werk inhoudt dan de schoonmaak alleen. Vaak staat u er slechts met beperkt personeel voor, terwijl er meer werk is dan dat er uren in een dag passen. Dit betekent dat de schoonmaak soms niet genoeg aandacht krijgt als dat zou moeten. Doe uzelf daarom een plezier en maak gebruik van C-Maxi's voordelige en kwalitatieve schoonmaak diensten.

C-Maxi Schoonmaakbedrijf ui Antwerpen

2 b and bf

Kwaliteitsinjectie in uw schoonmaak

Wellicht doet u op dit moment zelf de schoonmaak in uw bed en breakfast of kleinschalig hotel in de regio Antwerpen. Of krijgt u hierbij hulp van familie of vrienden. Het is altijd meer iets als 'erbij' geweest, maar nu u het steeds drukker krijgt, is dit het moment om ook de schoonmaak te professionaliseren. C-Maxi kan u hier goed bij van dienst zijn.

Met onze kennis van de branche weten wij als geen ander waar we op moeten letten. Zo bezorgen wij u louter positieve recensies op het gebied van hygiëne. Zo vaak als u wenst komen wij langs om de ruimtes grondig schoon te maken en in perfecte staat te brengen voor de volgende gast. U heeft geen omkijken meer naar de schoonmaak. Zelfs de materialen en schoonmaakmiddelen nemen wij mee.

Wilt u uw moeite ook terugzien in uw hygiëne score? Dan bent u bij C-Maxi Schoonmaakbedrijf aan het goede adres.